Chauffeur [Netherlands]


 

Ben jij de onmisbare schakel op wielen?
Binnen onze organisatie is het werk van jou als chauffeur belangrijk. Je bent voor ons een onmisbare schakel op wielen. Met jouw knijperauto vervoer je op een verantwoorde en veilige manier bestratingsmaterialen, zand en grond.

$ads={1}

Puin en overtollige materialen worden opgeruimd en door jou afgevoerd. Als geen ander weet jij hoe jij op een veilige manier kan laden en lossen op de juiste plaats én je vracht van A naar B brengt. Gelukkig voor ons heb jij al ervaring opgedaan met een knijperauto en kunnen wij je met een gerust hart de weg op laten gaan. Geen dag is hetzelfde met verschillende projecten en werkzaamheden in de Provincies Drenthe en Groningen. Als jij niet gaat voor saai, maar uit bent op een baan die vraagt om pit, dan nodigen we je van harte uit om deze vacature verder te onderzoeken.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent in het bezit van de rijbewijzen B-C-E-CE;
  • Je bent in het bezit van code 95 (CCV) en chauffeurspas;
  • Je beschikt over een geldig VCA-basis certificaat;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met een knijperauto (pré);
  • Je bent collegiaal, servicegericht en klantvriendelijk ingesteld.

Werken bij Avitec

We zijn vooruitstrevend, milieubewust en innovatief. Altijd op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen. Bij Avitec werk je aan regionale projecten die veel impact hebben op de omgeving. Je ziet ons logo steeds vaker langs de weg, op bouwhekken en -borden en daar zijn we trots op! Ook al hebben we inmiddels ruim 150 collega’s, de werksfeer is informeel en persoonlijk. Ons gezamenlijke doel is het leveren van kwaliteit. We werken hard en gaan voor super tevreden klanten. De boog kan echter niet altijd gespannen staan, er is wat ons betreft ook ruimte voor een lach, ontspanning en ontmoeting met collega’s! Je bent van harte welkom bij de vrijmibo en op zijn tijd organiseren we een gezellig teamuitje. Je zult je ongetwijfeld snel thuis voelen.

Wat bieden wij?

  • Uitdagend en afwisselend werk in een team met fijne collega’s;
  • Een uitstekend salaris met bijbehorende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Bouw o.b.v. 40 uur per week);
  • Een betrouwbare werkgever;
  • Aandacht voor jou en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een laagdrempelige organisatie. Een open bedrijfscultuur, waar iedereen samenwerkt en elkaar kent;
  • Goede begeleiding, want jij bent op je best als je op de juiste plek zit;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met ingang van zo spoedig mogelijk. Bij wederzijdse tevredenheid over de samenwerking mogelijk vast dienstverband (40 uur per week).

Heb je interesse?

Geweldig! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk op 27 augustus 2023 via onderstaand sollicitatieformulier. Je kunt je motivatiebrief en CV ook mailen naar vacature@avitec.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerwin Stoeten, hoofd uitvoering, telefoon 06-54621626.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال