Internship – CFO Consulting [Czech Republic]


 

ODDĚLENÍ

Business Consulting
KOLIK SI VYDĚLÁŠ
200 Kč/hod

LOKALITA

Praha

TYP ÚVAZKU

Plný úvazek

Mám zájem

To nejdůležitější v pár větách

Staň se po našem boku odborníkem na systémy finančního reportingu, regulace nebo třeba automatizaci procesů v reportingu, CFO 4.0 a přípravu primárního úpisu akcií. Společně pomůžeme naším klientům zvládat výzvy v oblasti financí.

Tvoje role v týmu

„Když už se mají zažitá pravidla měnit, je potřeba to dělat efektivně, za použití nejmodernějších postupů a technologií. Přesně to je naše práce. Pracujeme s firmami různých velikostí a z různých oborů. Našim klientům pomáháme s optimalizací a automatizací procesů ve financích (včetně robotizace nebo implementace ERP systémů). Radíme jim, jak zapracovat do interních procesů změny domácích i mezinárodních pravidel (IFRS, US GAAP). Pomáháme jim zrychlit závěrkové procesy nebo nastavujeme controlling.

U nás v týmu budeš nejenom pracovat s daty (pomocí nástrojů jako SQL, MS Access, Excel nebo Power BI), automatizovat a následně vizualizovat procesy, ale především budeš v kontaktu s důležitými lidmi jako je finanční ředitel nebo vedoucí controllingu. Budeš hledat ve firemních datech podstatné informace a spolu s kolegy pak navrhovat, jak je správně využít při zavádění změn. Postupně se dostaneš ke komplikovanějším úkolům a vypracuješ se na experta ve finančním reportingu, procesech a datových analýzách.
Projektů je řada a každý je v něčem jiný. Získáš u nás rozhled. Budeš se učit od kolegů, dostaneš k ruce zkušeného counselora a porosteš i osobnostně. Zaplatíme ti mezinárodní certifikaci ACCA (k ní ti dáme i placené studijní volno) nebo školení na programování a práci s pokročilými datově analytickými nástroji. Postupně budeš přebírat čím dál víc zodpovědnosti a do tří let tě povýšíme na Seniora. U nás v týmu tě čeká kariéra, která má smysl a umožní ti naučit se spoustu věcí.“

Alice Machová, Partner, tým Poradenství v oblasti finančního řízení

Co je pro nás důležité

Víme, že jsi teprve na začátku kariéry. Ale tady je několik věcí, které jsou pro tuhle práci podstatné:

  • Studuješ poslední ročník bakaláře nebo už jsi na magisterském. Pozice je šitá na míru studentům ekonomických oborů.
  • Mluvíš a píšeš dobře anglicky.
  • Dokážeš se zamyslet nad problémem a navrhnout řešení. Ať už podle naší metodologie, nebo samostatně.
  • Nastoupit můžeš 25. 9. 2023.
  • Máš čas nám věnovat 3 dny v týdnu.
  • Máš zápal pro věc. Budeš se neustále učit nové věci a denně komunikovat s lidmi od klienta. Čeká tě spousta osobních setkání, e-mailů i telefonování, při kterých musíš něco zjistit nebo zorganizovat.
Jak se ti odměníme
  • Nástupní mzda je 200 Kč/hod., k tomu od nás dostaneš smlouvu na HPP (zkrácený úvazek) a k tomu benefity, které ti zaručeně udělají radost. Tady je pár z nich:
  • iPhone a laptop k soukromým účelům.
  • Benefit body na cestování, jazyky, sport (Multisport) nebo relax.
  • Online lékařské poradenství Ulékaře.cz.
  • Placená dovolená podle počtu odpracovaných hodin.
  • Přístupy do vzdělávacího portálu Udemy.com.
Co tě čeká po zaslání přihlášky

V prvním kole tě čekají online vstupní testy složené z numerické a verbální části a test z angličtiny. Pokud jimi úspěšně projdeš, pozveme tě spolu s ostatními kandidáty k nám do EY. Dozvíš se víc o práci auditora, vyzkoušíš si různé úkoly z praxe a hlavně poznáš naše kolegy. Nakonec půjdeme na společný na oběd, po kterém se dozvíš zpětnou vazbu a celkový výsledek.

Poslechni si víc

Podcast Cesta s EY #15 – Alice Machová: Pomáháme start-upům a firmám dostat se do světa


 

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال