Klassisk arkæologiske studentermedhjælpere til Antikmuseet, Aarhus Universitet [Denmark]


  $ads={1}
Antikmuseet, Aarhus Universitet, søger en ny studentermedhjælper med start hurtigst muligt samt en med start 1. september 2023.

Arbejdet indbefatter vagter i forbindelse med museets søndagsåbninger, omvisninger i museet samt hjælp i forbindelse med diverse arrangementer. For at komme i betragtning skal du være studerende på klassisk arkæologi, da omvisninger om græsk og romersk kunst og kultur for bl.a. gymnasieklasser er en af arbejdsopgaverne.

Timetallet varierer, men anslås til omkring 100 timer/år. Ansættelsen for den ene studentermedhjælper vil være for et år, den anden studentermedhjælper vil være til studieophør.

For at kunne varetage omvisninger skal du deltage i et omviserkursus, som afholdes i august el. september.

Oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til Toa Riismøller; toa@au.dk eller tlf. 8716 1106, eller Vinnie Nørskov, klavn@cas.au.dk

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og HK STAT/OAO-fællesoverenskomsten.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Faculty of Arts

Arts er et af fem hovedområder på Aarhus Universitet.

Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 550 videnskabelige medarbejdere, 240 ph.d.-studerende, 9.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.

Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund og Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.

Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på arts.au.dk

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال