Apprentice [Netherlands]


 

Application URL:

Apprentice

Type of vacancy: Internship
City: Schiphol Oost

$ads={1}

Hours per week: 32-40
Education: Master's degree (HBO Master); Master's degree (WO Master)
Apply before: 07/12/2023


Introduction

Zoek je een uitdagende stage op het gebied van het optimaliseren en professionaliseren van de flexibele schil van KLM? En waar je in korte tijd veel mensen en afdelingen leert kennen en veel ervaring opdoet? Dan hebben wij een prachtige kans voor 3e of 4e jaars studenten HBO/WO.

Als stagiair HR Flex is het jouw uitdaging om jouw kennis en ervaringen van je studie en bijbanen toe te passen bij het professionaliseren van de flexibele schil van KLM. Voeg jij denk- en daadkracht toe aan ons team en ben jij goed in communiceren met zowel stakeholders binnen KLM als bij KLM uitzendpartners? We leren je graag kennen.

What are you going to do?

Als stagiair HR Flex maak je onderdeel uit van een HR Flexteam van 3 collega's. Je houd je hierbij bezig met een aantal projecten die gericht zijn op het professionaliseren van de flexibele schil van KLM. Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat we voldoende nieuwe flex talenten kunnen aantrekken op een krappe arbeidsmarkt. Of om de talent journey te verbeteren bij KLM. Maar ook om als KLM een 'great place to work' te zijn voor onze flext talenten, met de juiste aandacht, waardering en begeleiding. En het bouwen van een flex-dashboard. Je zult je afhankelijk van je achtergrond bezighouden met meerdere projecten en de mogelijkheid krijgen om KLM hierin te ondersteunen. Bij de keuze van de projecten die jij gaat oppakken is ook zeker ruimte om je eigen voorkeuren aan te geven.

In de uitvoering van projecten werk je zelfstandig en stel je de voortgang van je projecten af met zowel je collega's van het HR Flexteam als collega's van afdelingen van de verschillende bedrijfsonderdelen van KLM. We bieden je de mogelijkheid om actief mee te denken over de inhoud, organisatie en opzet van de diverse projecten en onderdelen. Hierin werk je in een uitdagende werkomgeving met veel verschillende disciplines, zoals Human Resources, management in de KLM-grondoperatie, inkoop en planning. Ook heb je te maken met 4 verschillende uitzendpartners waar KLM afspraken mee heeft gemaakt voor de levering van flextalenten.

Where do you land?

Je land in een dynamisch HR-flexteam met 3 collega’s die zich bezig houden met het organiseren van alle afspraken over de flexschil bij KLM. We bieden je een leerzame en leuke kans waarbij je in de praktijk aan het leren bent zodat jij ook straks helemaal klaar ben voor het echte bedrijfsleven. Je hebt ook veel contacten binnen de verschillende bedrijfsonderdelen van KLM. Juist daarom is het een prachtkans om werkervaring op te doen in de wereld van de luchtvaart!

Your profile

  • Je staat ingeschreven bij een hbo of wo-opleiding
  • Je bent zelfstandig in het leggen van contacten binnen KLM. Je hebt geen moeite om collega's van verschillende bedrijfsonderdelen te benaderen. Verder ben je planmatig.
  • Een van de projecten is de opzet van dashboards. Als je al ervaringen hierin hebt of hier heel handig in bent, is dat een pre.
  • Je wilt dit avontuur aangaan voor minimaal 6 maanden en je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar. Als je een afstudeeropdracht zoekt, staan we hier (afhankelijk van je opdracht) open voor maar willen dan wel graag dat je minimaal 3 dagen per week ook beschikbaar bent voor een meeloopstage, naast je afstudeeropdracht.

De stage is per medio september

Competencies

Concern for excellence
Drive
Initiative
Building and maintaining relationships
Persuasiveness
Problem analysis

We offer

KLM offers you a highly instructive experience in a dynamic organisation in which you will play an important role. You can develop yourself considerably during this traineeship, both personally and professionally. In addition, this traineeship offers you the opportunity to build up your network, as you will be working with many different KLM employees!

Another advantage of a traineeship at KLM is the KLM Taxiway association run by and for trainees. This association expands your network and organises fun events and interesting excursions within the KLM organisation. There is also a traineeship allowance.


Ready for your next destination?

Then don't wait any longer, and send us your CV for the 'final boarding call' on 07/12/2023! You don't need to write a cover letter; during your application we will ask you some specific questions. You will be notified within two weeks of the closing date of the vacancy.


Questions?

If you would like to know more about the traineeship position, please contact the hiring manager, or e-mail the recruiter for questions about the application process. In both cases, don't forget to mention the vacancy number: #14347 .


Hiring manager

Carry van der Zwan: CARRY-VAN-DER.ZWAN@KLM.COM


Recruiter

Charlotte Schrader: CHARLOTTE.SCHRADER@KLM.COM


Details from this vacancy are not to b used for marketing purposes.

Apply now »

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال