Project coördinator – C2-project [Belgium]


 

$ads={1}

Dit project kadert binnen de Onderzoeksgroep ‘Inwendige aandoeningen’ van de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen van de KU Leuven. Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met: - de dienst Fysische Geneeskunde en Revalidatie van het UZ Leuven - de dienst Abdominale Heelkunde van het UZ Leuven
Website van de eenheid

Functie

Colorectale kanker is de 2de en 3de meest voorkomende kanker bij respectievelijk vrouwen en mannen, waarvan ± 40% rectaal gelokaliseerd is. De goudenstandaardbehandeling voor rectumkanker (RC) is een lage voorste resectie (+ chemoradiotherapie). Deze behandeling heeft echter een negatieve invloed op diverse aspecten van de darmfunctie en de levenskwaliteit. Deze darmklachten blijven vaak zelfs meer dan 12 maanden na de behandeling aanwezig. De meeste meetinstrumenten zijn echter niet in staat om het volledige spectrum of de therapie-gerelateerde evolutie van darmklachten vast te leggen. Bijgevolg is het doel om een gevalideerd stoelgangsdagboek te ontwikkelen voor diagnose en evaluatie van persisterende darmklachten (de inhoud dient te worden bepaald via een Delphi-procedure, nadien wordt een app ontwikkeld met hulp van een gespecialiseerde firma). Bijkomend is het onduidelijk welke factoren de aanwezigheid van darmklachten op lange termijn voorspellen. De 2de doelstelling is dan ook om deze factoren te identificeren, om zo een prospectief zorgpad voor persisterende darmklachten na RC te ontwikkelen.

Profiel

  • Je bent in het bezit van een Masterdiploma of PhD-diploma (of zal dit spoedig behalen) in de revalidatiewetenschappen, bewegingswetenschappen, (bio)medische wetenschappen of gelijkwaardig.
  • Je bent bereid om als projectcoördinator in te staan voor de dagdagelijkse aansturing van de onderzoeksmedewerkers (PhD-student), onder supervisie van de studie promotoren (Prof. I. Geraerts, Prof. A. D’Hoore).
  • Je garandeert een vlotte opstart en voortgang van het project, door een proactieve planning en organisatie. Je gaat flexibel om met wijzigende prioriteiten en taken.
  • Je bent bereid om in interactie te gaan met relevante stakeholders zoals kinesitherapeuten, abdominaal chirurgen, gastro-enterologen, patiënten, alsook met organisaties en overheidsinstanties op nationaal niveau.
  • Pluspunten zijn ervaring met het coördineren van een (onderzoeks)project en/of ervaring met (meewerken aan) een Delphi-traject/ opvolgen van de uitwerking van een app.
  • Je hebt interesse in pelvische reëducatie. Klinische expertise en omgang met patiënten (al dan niet binnen het domein van de pelvische reëducatie) is een pluspunt.
  • Je bent communicatief vaardig, kan goed in teamverband werken, bent intrinsiek gemotiveerd, werkt nauwkeurig, hebt een sterk probleemoplossend vermogen, kan goed plannen, hebt leidinggevende vaardigheden en bent stressbestendig.
  • Je bent ondernemend en je kan zelfstandig werken, functioneert goed in team en je respecteert deadlines.
  • Je beheerst het Nederlands, alsook het Engels en beschikt over een academische schrijfstijl.
  • Je beschikt over basisvaardigheden Word, Excel, SPSS, PowerPoint.
  • Je bent bereid om je in te werken in het gebruik van dataverwerkingsprogramma’s (Redcap, SPSS), het uitwerken van een betrouwbaar en valide instrument voor de evaluatie van darmklachten volgens een gestandaardiseerd protocol (Delphi-procedure).

Aanbod

Wij bieden een deeltijdse tewerkstelling (60-80%- te bespreken) voor minimum 2 jaar (met mogelijkheid tot verlenging).



Interesse?

Stuur uiterlijk tegen 21.07.2023 uw gemotiveerde kandidatuur met CV via Academisch personeel - Jobsite KU Leuven. Geschikte kandidaten zullen uitgenodigd worden voor een selectiegesprek, eventueel aangevuld met een presentatie of opdracht. Aarzel niet om vragen te stellen voor bijkomende informatie.

Meer informatie is te verkrijgen bij:
  • Prof. Dr. Inge Geraerts, inge.geraerts@faber.kuleuven.be, +32 16 329120

Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 21/07/2023 via onze online sollicitatietoepassing
KU Leuven wil een omgeving creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst, nationaliteit of functiebeperking. Hebt u vragen in verband met toegankelijkheid of ondersteuningsmogelijkheden, dan kan u ons contacteren via diversiteit.HR@kuleuven.be.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال