Cloud Application Engineer [Norway]


 
Selskap
TELENOR NORWAY
Grimstad 4879 , Norway
Kategori
Corporate functions
Type
Full Time

Om stillingen

Om oss

Telenor har siden midten av 1800-tallet vært på en reise full av teknologiske eventyr, med ett mål for øyet: å binde hele Norge sammen og folk til det som betyr aller mest.

Telegrafi, radio, telefoni, 5G og WiFi. Vi har vært med siden starten, bygget ut og utviklet hver teknologi. Linje for linje. Nett for nett. Først her hjemme, for så å vende blikket utover – akkurat som forfedrene før oss.

De som våget.

Vår digitale hverdag bygger på innsatsen til disse teknologiske pionerne, og hver dag bygger vi i Telenor videre på deres nybrottsarbeid. Nå er vi inne i et digitalt skifte med uante muligheter til å forme fremtidens Norge i morgendagens verden.

Våger du å bli med på Norges neste teknologi-eventyr? Hos oss kan du være med på å forme den digitale fremtiden!

Bli kjent med Telenor Norge AS

Om stillingen

Telenor har i dag et av de største og mest spesialiserte sikkerhetsmiljøene i Norge. Vi lever i et av verdens mest digitaliserte land, dette gir oss enorme muligheter, og ikke minst et stort ansvar. Som eier av kritisk infrastruktur og en del av totalforsvaret håndterer Telenor 80 prosent av all datatrafikk i Norge, noe som krever at vi har sikkerhet grundig integrert i alle deler av vår virksomhet.

I møtet med nasjonale og globale trusselaktører, trenger vi både de riktige verktøyene og ikke minst de riktige menneskene. Nå søker vi etter deg som vil være en del av Telenors førstelinjeforsvar og bidra til å videreutvikle og styrke vår sikkerhetssatsning.

Seksjon SOC Tools utvikler og forbedrer systemer som understøtter Telenor’s SOC (Security Operation Center). Vi ser nå etter en utvikler som kan sørge for at våre analytikere til enhver tid har informasjonen og arbeidsflyten de trenger for å utføre sine oppgaver.

Arbeidsoppgaver:

  • Utforske og evaluere applikasjoner til bruk på vår etablerte landingsone i Azure og AWS
  • Sammenstille systemkrav i samarbeid med våre sikkerhets- og løsningsarkitekter
  • Bidra til videreutvikling av vår security tenant i Azure og AWS basert på interne sikkerhetskrav (bl.a. defendable architecture)
  • Utvikle tjenester for mottak og behandling av nettverkstrafikk
  • Inngå i et tverrfaglig team som backend utvikler
  • Kommunikasjon med andre team som jobber med tjenester avhengig av vår security tenant
  • Bidra med automasjon av løsninger, f.eks. IaC i CI/CD, IAM, policies og lignende mekanismer for hardening

Hva ser vi etter i en søknad?

Må:

  • God kjennskap til prinsippene bak skyteknologier
  • Erfaring med utvikling og forvaltning av enten Azure eller AWS
  • Erfaring med infrastruktur som kode og konfigurasjonsstyring

Bør:

  • Erfaring med Gitlab pipelines (CI/CD) for testing, bygging og deployment.
  • Erfaring med å bygge autoriserings -og autentiseringsløsninger
  • God forståelse for teknologi og IKT-sikkerhetsutfordringer, samt forståelse for det digitale trusselbildet.
  • Smidig arbeidsmetodikk og SecDevOps som tankesett.
  • Erfaring med bruk av Linux som operativsystem for utvikling
  • Kjennskap til versjonskontrollverktøy, eksempelvis git
  • Kjennskap til konteinerteknologier Docker og Kubernetes

Dersom du ikke finner noen områder som passer perfekt til deg, men du er teknisk og mener du har en profil som passer godt inn i det teamet vi ønsker å bygge, ikke nøl med å ta kontakt. Vi har større behov for folk enn vi klarer å dekke opp i denne runden med ansettelser, og for den rette kandidaten er vi villige til å utforske om vi kan utforme en rolle som passer begge parter.

Å jobbe i Telenor handler ikke bare om å videreutvikle og skape viktige løsninger, men som Telenoransatt vil vi at du skal utvikle deg, lære og ha en jobbhverdag der du opplever deg verdifull og trygg. Dette er noe av det vi kan tilby deg:

  • Et arbeidsmiljø der tillit og kultur står helt sentralt. Du blir lyttet til og får støtte fra et lag med eksperter med høy yrkesstolthet innen ulike fagmiljøer. Du har alltid folk rundt deg som er villige til å strekke ut en hånd. I Telenor er folk det viktigste vi har, så det jobbes kontinuerlig og iherdig med å skape en kultur og et miljø der du skal ha det godt.
  • En smidig arbeidshverdag med full fleksibilitet til å jobbe der du ønsker. En velutstyrt digital rigg gjør det mulig å jobbe hjemme eller fra hytta når du trenger det - men vi har også superflotte lokaler og trives sammen, så det er skikkelig fint å møtes på jobb også!
  • Muligheten til å lære masse og skape en karrierevei i den retningen du ønsker. Telenor betyr utvikling for deg som har ambisjoner om å vokse og lære gjennom å ta ansvar og initiativ.
  • Og så alt det som egentlig er hygienefaktorer: God lønn, svært gode ordninger for pensjon, forsikringer og foreldrepermisjon, juleferie og påskeferie i tillegg til vanlig ferie og firmahytter i hele Norge. Vi har idrettslag for alt fra cricket, padling, golf og yoga, treningssenter på jobb, og ikke minst en behagelig arbeidshverdag i topp moderne lokaler med sosiale soner, en av Norges beste kantiner og kaffebar.

Greit å vite:

Fast ansettelse i Telenor Sikkerhet forutsetter at du som søker blir klarert til HEMMELIG av norske myndigheter, og et eventuelt tilbud vil gis med dette forbeholdet. Det betyr at du må være norsk statsborger, eller har bodd i Norge over tid. Vi kommer også til å foreta en bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom selskapet Semac AS. Personlig egnethet og erfaring fra operative sikkerhetsmiljøer vil bli tillagt stor vekt.

Søknadsfrist: 30.11.2023. Kandidater vil bli vurdert fortløpende.
Arbeidssted: Fornebu eller Grimstad


For spørsmål rundt stillingen, ta kontakt med rekrutterende leder Vidar Strand tlf: 951 27 407

Det er viktig for oss i Telenor å ta hensyn til deg som kandidat i en eventuell intervjuprosess. Vi vil derfor tilpasse intervjuprosessen gjennom å tilby fleksible digitale intervjumuligheter.

Telenor arbeider kontinuerlig for forbedret kjønnsbalanse. Det er viktig for oss at våre ansatte gjenspeiler mangfoldet blant våre kunder, derfor ønsker vi mangfold blant våre ansatte når det gjelder kjønn, nasjonalitet, religion osv. Vi tror at ulike stemmer fører til dypere samtaler, løsninger og resultater. Vi er forpliktet til likestilling i hvert steg av utvelgelsesprosessen.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال