Financial Controller [Denmark]


 

Kunne du tænke dig at være med på en vækstrejse på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser? Og kunne du tænke dig at være med til at styrke økonomifunktionen i en organisation hvor vi vægter dialog, ansvar og samarbejde højt?

Så kunne du meget vel være vores nye kollega i økonomifunktionen.

Vores økonomifunktion er inde i en spændende udvikling, hvor vi bl.a. er i gang med at sikre ensartethed og struktur i koncernen, og vi søger derfor en finansiel controller til en nyoprettet fuldtidsstilling.

Stillingen som Financial controller varetages fra vores hovedkontor i Herlev. I Carl Ras bliver du en del af en flad struktur med en åben og involverende ledelsesstil, hvor vi vægter dialog, ansvar og samarbejde på tværs af afdelinger og kompetencer højt.

Du får direkte reference til vores økonomichef Trine, som du kommer til at arbejde tæt sammen med. Sammen med Trine vil du blive medansvarlig for at styrke økonomifunktionen, og du vil få et bredt ansvarsområde, hvor vi garanterer dig, at du både får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Med Trine får du en dedikeret og empatisk leder, som i den seneste medarbejdermåling af ’Danmarks Bedste Arbejdspladser’ fik den højeste score blandt alle ledere i Carl Ras. Du vil opleve, at Trine viser stor tillid til din ekspertise og erfaring, og den tætte dialog med Trine og teamet sikrer, at du er tæt på beslutningerne.

I rollen vil du, udover tæt samarbejde med Trine, have tæt dialog med koncernens direktion i forhold til løbende udvikling og finansiel performance.

Du bliver en vigtig sparringspartner, og du får en central rolle på tværs af koncernen

Som Financial controller vil dine primære opgaver være:

  • Udarbejdelse af opgørelser og afstemning af bl.a. leverandør-, kunde- samt intern bonus, tab/vind, ukurans på varelager mfl.
  • Udarbejdelse af månedsregnskaber, herunder konsolidering, afstemning og rapportering til direktion og øvrig ledelse, samt afvigelsesanalyser
  • At analysere og følge dækningsgradsudvikling i samarbejde med koncernens salgs- og kategori funktioner
  • Kontraktstyring
  • Løbende optimering af processer, så kvalitet højnes og rapporteringsfrister overholdes
  • Forberedelse af materiale til årsregnskab og revision sammen med koncernens øvrige økonomifunktion
  • Udarbejdelse af budgetter i samarbejde med koncernens øvrige økonomifunktion

Da du får en central rolle med opgaver på tværs af koncernen, er det vigtigt, at du er serviceminded, du forstår transaktioner på flere niveauer, og at du kan at kommunikere din viden på forskellige niveauer i koncernen.

Du har en solid regnskabsmæssig værktøjskasse, og du kan kommunikere på alle niveauer i en organisation

Vi forestiller os, at du har en relevant teoretisk baggrund med en HD(R), cand.merc. eller lign. Du er teoretisk godt funderet, og du har praktisk erfaring. Du har gode analytiske evner, du forstår sammenhængene i en organisation både i og udenfor økonomi, og du er knivskarp til at omsætte teori og komplekse data på en forståelig måde til resten af forretningen.

Vi leder efter dig som er superbruger i Excel - og har du samtidig kendskab til Microsoft Dynamics AX og Qlik Sense, er det en klar fordel.

Som person er du struktureret til fingerspidserne, du skaber dig hurtigt et overblik over opgaver og processer, og du gør en dyd ud af at overholde deadlines. Du er proaktiv, og du motiveres af at drive opgaver og processer selvstændigt.

Via en personlig og målrettet karriereplan bliver du en succes i jobbet, når du …

… inden for 6 måneder:

  • Selvstændigt opdaterer og udarbejder hensættelsesopgørelser til forskellige bonustyper
  • Selvstændigt udarbejder koncernens månedsregnskab og rapporterer til direktionen
  • Har fået god forståelse for koncernens salgskanaler/forretningsområder og produktkategorier således, at du har den grundlæggende forståelse for selskabets indtjeningskilder
  • Bidrager til koncernens budgetproces
  • Har påbegyndt implementering af koncernens kontraktstyringssystem

… inden for 12 måneder:

  • Indgår aktivt i dialog med koncernens salgs- og kategori funktioner om dækningsgradsudviklingen i forhold til potentiel udvikling og optimeringsmuligheder
  • Er den styrende kapacitet i dialog med koncernens direktion på budgetproces
  • Bidrager aktivt til koncernens årsrapport aflæggelse

Udover spændende opgaver sørger vi selvfølgelig også for, at du får:

  • Gode kolleger, der prioriterer godt humør, uformel stemning og spændende sociale arrangementer
  • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler

Vil du være en del af holdet?

Send os din ansøgning via "Ansøg-knappen", senest den 13. juni 2023. Vi modtager kun ansøgninger gennem vores rekrutteringssystem. Vil du høre mere om stillingen, er du også velkommen til at kontakte økonomichef, Trine D. Baunsgaard, på tlf. 22611630. Vi afholder samtaler løbende, og når vi har fundet den rigtige kandidat, bliver opslaget taget ned.

Carl Ras ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af Dansk Erhvervs diversitetspagt. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende i din ansøgning


Vi glæder os til at høre fra dig.

_______________________________________________________________________________________

Carl Ras er en dansk familieejet engrosvirksomhed, som er en af de største leverandører af værktøj, beslag og arbejdstøj til håndværkere, institutioner og industrien.

Hos os bliver du en del af en stærk kultur med mere end 400 kolleger fordelt over hele landet, der hver dag arbejder efter professionel, udviklende og samarbejde som centrale værdier. Vi er en uformel virksomhed, hvor ligeværdighed, ordentlighed og høj faglighed er grundstenene i vores tilgang til hinanden og til omverdenen.

Vil du vide mere om Carl Ras? Læs her: https://www.carl-ras.dk/om-carl-ras/job-og-karriere/

Vi har derudover samlet en masse gode eksempler på, hvordan vi sammen arbejder med vores kultur i Carl Ras, og hvordan medarbejderne oplever den. Alt det kan du læse meget mere om i vores årlige kulturprofil, som du finder her: https://brochurer.carl-ras.dk/2023/kulturprofil-2023-low/


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال