Restaurant Manager [Finland]


 

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE RESTAURANT MANAGER!

Etsimme Hilton Helsinki Strandiin Restaurant Manageria.

Avoimena on mielenkiintoinen kokoaikainen vakituinen työtehtävä (112,5h/3vko). Oletko valmis uusiin haasteisiin Hilton Hotel Strandin upeassa ympäristössä? Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen ja palkitsevan työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä urallasi. Saat myös mittavat henkilökuntaedut käyttöösi jo kuukauden työsuhteen jälkeen. Etuihimme kuuluu mm. ravintoloiden ruoka- ja juoma-alennukset, kansainväliset Hilton- sekä Scandic-hotellien majoitusedut, ePassin, työterveyshuollon ja useiden yhteistyökumppaniemme tarjoamat alennukset ja edut.

Toivomme sinulta:

Haemme ravintolamme BRO:n vetäjäksi todellista ammattilaista, joka nauttii kiireestä, onnistuneen palvelun tuottamisesta ja henkilökunnan kehittämisestä. Olet tulos- ja tavoitehakuinen sekä kaupallisesti orientoitunut. Lähestyt asioita asiakkaan näkökulmasta ja olet luonteeltasi joustava sekä määrätietoinen ongelmienratkoja. Sinulla on monipuolista kokemusta erilaisista ravintola-alan palvelukonsepteista. Ennen kaikkea suhtaudut intohimoisesti ruokaan ja juomaan, myös taloudellisesta näkökulmasta.

Kommunikoit sujuvasti sekä suomen- että englanninkielellä. Haluat kehittää itseäsi ja olla mukana kehittämässä palveluamme edelleen Hilton-konseptien kautta.

Omaksut hyvin uusia järjestelmiä ja osaat soveltaa niitä käytännössä.

Ravintolapäällikön työtehtävät:

  • Palveluprosessien suunnittelu ja toteutus
  • Henkilökuntaresurssien allokointi ja suunnittelu
  • Tiimin kouluttaminen ja kehittäminen
  • Työvuorolistojen suunnittelu, optimointi ja seuranta
  • Myynnin ja tehokkuuden suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta
  • Työaikasi on ravintolan aukioloaikojen puitteissa moninainen ja kohdistuu myös iltaan ja viikonloppuihin.

Haastatteluja tehdään jo hakuajalla ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Olethan yhteydessä F&B Manager Jonna Häggblomiin positioon liittyvissä kysymyksissä: jonna.haeggblom@hilton.com


Suomessa Scandic Hotels Oy operoi kolmea kansainvälistä Hilton-hotellia, Hilton Helsinki Strand, Hilton Kalastajatorppa ja Hilton Helsinki Airport.

Hilton Helsinki Strand hotellissa nautit pohjoismaisen laadukkaasta ja rennosta tunnelmasta. Luonto ja pohjoismainen design ovat edustettuina vahvasti läpi koko hotellin. Sijaitsemme meren äärellä lyhyen kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta, kaupungin nähtävyyksistä ja ostoskeskuksista. Hotellistamme voit kätevästi lähteä tutkimaan Helsinkiä ja sen elämyksiä.

Pizzorante BRO on silta herkulliseen italialaiseen ruokaan, jonka valmistamme Italialaisella intohimolla ja suomalaisella sydämellä.


Meillä on loistavat edut

    Mahtavia urapolkumahdollisuuksia

    Kattava työterveyshuolto

    Työntekijöitä arvostava johtajuus

    Kestävään kehitykseen keskittyminen

    Majoitus- ja ravintola-alennuksia hotelleissamme

    Hyvät majoitusalennukset myös ystävillesi

    Liikunta- ja kulttuurietuja

    Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

    Lukuisia muita etuja ja alennuksia kumppaneiltamme


Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju. Suomessa hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton–hotellit, Holiday Inn-hotellit, Crowne Plaza Helsinki-Hesperia ja Hotel Indigo Helsinki–Boulevard.

Me elämme ja palvelemme vieraitamme aina arvojemme mukaisesti. Oletko sinä samaa mieltä arvojemme kanssa?

BE A PRO , BE YOU, BE CARING, BE BOLD



... uskoo arvojen mukaiseen toimintaan? Tutustu neljään arvoomme alla.
BE CARING Olemme ystävällisiä ja toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi. Välitämme tiimiläisistämme, vieraistamme, ympäristöstä ja ympäröivästä yhteiskunnasta.
BE YOU Meillä arvostetaan jokaisen ainutlaatuisuutta ja monimuotoisuutta – ja siksi otamme myös jokaisen vieraamme vastaan henkilökohtaisesti.
BE A PRO Palveluidemme korkeaan ja yhtenäiseen laatuun voi aina luottaa. Emme kuitenkaan pitäydy siinä, vaan ylitämme odotukset. Tiedämme, että avain menestykseen on pienissä yksityiskohdissa ja tahdossamme tehdä hyvän sijaan parasta.
BE BOLD Uskallamme tehdä asioita eri tavalla, astua mukavuusalueidemme ulkopuolelle ja keskittyä enemmän tulevaan kuin menneeseen. Haluamme inspiroida vieraitamme, toisiamme, omistajiamme sekä ympäröivää yhteiskuntaamme.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال